Haemme kesätöihin mittahenkilöharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle

Oletko mittaustekniikan opiskelija ja haluat laajentaa osaamistasi sekä kehittyä alan asiantuntijana? Haluatko olla mukana tekemässä Suomen merkittävimpiä projekteja? Entä tahdotko olla osa tiimiä, jossa on mukava työskennellä sekä tilaa kasvaa ja kehittyä? Mikäli tämä kuulostaa houkuttelevalta, sinua kiinnostaa varmasti se mitä meillä on tarjolla juuri sinulle.

Saatat olla etsimämme opiskelija, jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista:

  • Kaipaat haasteita ja pidät ongelmien ratkomisesta, koska tulet kesällä opettelemaan projektin mittaustyöprosessin eri vaiheita.
  • Pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt myös työskentelemään osana tiimiä.
  • Et pelkää tarttua toimeen, liata käsiäsi ja kokeilla uutta, mutta pystyt samalla suoriutumaan tarvittavista mittaustyön rutiineista.
  • Meillä on tapana viettää aikaa yhdessä myös työajan ulkopuolella ja osallistumista näihin yhteisiin tilaisuuksiin toivotaan mahdollisuuksien mukaan.

Vaikkakin painotamme sitä, miten sovit yhteisöömme yksilönä, seuraavat asiat auttavat sinua onnistumaan paremmin kesän aikana:

  • Olet mittaustekniikan opiskelija (teknikko, insinööri tai kartoittaja).
  • Työ vie välillä yllättäviin paikkoihin ja sen vuoksi olisi hyvä olla B-luokan ajokortti.

Me tarjoamme seuraavaa:

  • Mahdollisuuden olla osa jotain isompaa: haluamme muuttaa käsityksen siitä, miten mittauspalveluja tehdään sekä johdattaa koko alaa uuden äärelle.
  • Ammattitaitoisen organisaation tuen suoriutuaksesi menestyksellä tehtävästäsi kansainvälisessä yrityksessä.
  • Välittävän työyhteisön, jossa on sopiva sekoitus nuoria kunnianhimoisia lupauksia ja vanhoja kokeneita tekijöitä.
  • Vapautta, vastuuta ja vaihtoehtoja itsensä kehittämiseksi.

Mikäli tämä kuulostaa haasteelta, jonka haluaisit ottaa vastaan ensi kesänä niin jätä hakemus mahdollisimman pian tai viimeistään 1.3.2023. Mikäli haluat saada lisätietoja tai keskustella tarkemmin mahdollisista tehtävistä, ole yhteydessä Lauriin +358 40 539 6568 tai lauri.iisalo(a)teamexact.com.

 

EXACT - Passion for precision

EXACT tarjoaa kattavia sekä laadukkaita mittaus- ja skannauspalveluita koko Euroopan alueella. Mittaus ja tarkkojen tietojen kerääminen ovat erikoisalaamme. Palvelemme sekä suuria maailmalla tunnettuja että pieniä paikallisesti toimivia yrityksiä. Työskentely EXACT:lla tarjoaa mahdollisuuden myös kansainvälisen kokemuksen hankkimiseen ja osallistumiseen merkittäviin rakennusprojekteihin.

EXACTilla on useita toimipisteitä eri puolilla Eurooppaa, ja suunnitelmissamme on laajentaa toimintaa edelleen. Tällä hetkellä toimipisteissämme Suomessa, Norjassa, Kanada, Ruotsissa, Virossa ja Tsekin tasavallassa työskentelee yhteensä noin 250 henkilöä.

Työnteon pitää olla myös hauskaa ja niin se meillä onkin. Itseasiassa eräs tärkeimpiä mittaamiamme asioita on työntekijätyytyväisyys. Tartu siis nyt mahdollisuuteen ja hae kesätöihin EXACT:lle.

Dela länkar


Logga in och skicka intresseanmälan

Tillbaka till lediga jobb